Rabobank helpt je bij je financiële check!

26 april '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Tuindershof fase 1c? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank bied je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs Patrick, Joyce en Els van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Tuindershof. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij project Tuindershof bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Wil je je alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online alvast een uitgebreide berekening maken (ook beschikbaar als je geen klant bent bij Rabobank). Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek

Vraag een financiële check aan

Neem contact op

Bel of WhatsApp één van onderstaande Rabobank adviseurs en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check.

- Patrick Waegenaere: 06-14359747
- Els Geuzendam: 06-10703190
- Joyce Nonnekes: 06-11832652

Liever contact via de mail? Mail dan naar [email protected] 

Patrick Waegenaere

Patrick Waegenaere

Joyce Nonnekes

Joyce Nonnekes

Els Geuzendam

Els Geuzendam
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen