Tuindershof fase 3a1 is uitverkocht

22 januari '24

Wat is het snel gegaan! Alle woningen in Tuindershof fase 3a1 zijn binnen enkele maanden verkocht. We feliciteren alle kopers van harte met hun nieuwe woning in deze wijk. Naar verwachting start in het tweede kwartaal van 2024 de bouw van Tuindershof fase 3a1. De oplevering is momenteel gepland voor het tweede kwartaal van 2025. Deze data zijn indicaties. De planning is afhankelijk van het vergunningstraject en de bouw.

Ook wonen in Tuindershof?

Wil jij graag wonen in Tuindershof maar heb jij in Tuindershof fase 3a1 geen woning weten te bemachtigen? Er zijn nog enkele 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar in De Erven fase 1b.

Ben jij op zoek naar een rijwoning? Die zijn op dit moment allemaal verkocht. Maar op dit moment is de volgende fase van Tuindershof (Tuindershof fase 3a2) in voorbereiding. Zodra we meer concrete informatie hebben plaatsen we dit uiteraard op de website. Begin 2024 verwachten we deze vervolgfase aan te kunnen kondigen. Op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres achter onderaan deze pagina. Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Tuindershof en laten we je weten wanneer het nieuwe aanbod op de website staat.

Vragen? Neem contact op
Op de hoogte blijven? Lees het laatste nieuws