Update Tuindershof fase 1b - de Erven en aankondiging nieuwe fase

4 oktober '21

Wellicht is het je al opgevallen dat de planning van Tuindershof fase 1b - de Erven wat vertraging heeft opgelopen. Wij zijn op dit moment druk bezig met het verder uitwerken van de details van de woningen en dit neemt meer tijd in beslag dan verwacht.

Planning

De ambitie voor de Erven ligt hoog en om de uitwerking zorgvuldig te laten plaatsvinden hebben we de keuze gemaakt om langer uit te trekken voor het ontwerpen. Vervelend om te melden, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit uiteindelijk leidt tot een beter en mooier resultaat.

De verwachting is nu dat wij in het voorjaar van 2022 in verkoop gaan met Tuindershof fase 1b - de Erven. Bekijk de pagina planning voor de meest actuele planning. Als de planning wijzigt houden wij jou op de hoogte.

Tuindershof fase 2

Maar wij zijn niet alleen met fase 1b bezig, ook de volgende fase (fase 2) loopt volop. En het goede nieuws is dat wij met deze fase Q1 2022 in verkoop zullen gaan.

Het woningaanbod in Tuindershof fase 2 bestaat uit Rijwoningen type A & B, Herenhuizen en 2 Onder 1 Kapwoningen. We zetten binnenkort het woningaanbod van deze fase online, wat ook het startsein is om je in te schrijven als belangstellende.

  Bekijk het nieuwsoverzicht
  Bekijk de planning