Huisje, boompje, tuintje, straatje. Dorps wonen in Pijnacker!

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen even bij in de voortuin en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene en duurzame woonwijk met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van het oude Pijnacker. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes, aan groene lanen, aan de Meander of samen op een erf. Welkom in Tuindershof!

image alt

Tuindershof Fase 1b - De Erven: aan het water, in het groen

In De Erven woon je straks op de mooiste plek van Tuindershof. Midden in het groen. Kies jij voor een woning aan een van de gezellige Hofjes of heb jij liever een tuin aan het water van de Meander? In De Erven vind je 2 onder 1 Kapwoningen, Hoeves, Vrijstaande Villa’s en Het Landhuis.

Bekijk woningen van De Erven
image alt

Wonen in Tuindershof

Zie jij jezelf wel in Tuindershof? Op dit moment hebben we verschillende fases in verkoop. Kijk op de pagina woningen voor het actuele aanbod. Zie je een (of meerdere) bouwnummers die jou aanspreken? Geef dan jouw voorkeur(en) door via je Mijn Eigen Huis-account.

Bekijk de woningen
image alt

Rust en reuring

Dorps wonen met natuur en water om je heen! De nieuwe woonwijk Tuindershof is speels van opzet en wonen kan er aan de dorpse linten, de groene lanen, de dorpse straatjes, aan de Meander of op één van de woonerven. De groene (speel)plekken door de wijk heen zorgen voor rust en ruimte. Tuindershof is een plek voor jong en ouder! Sporten, wandelen, spelen en ontdekken in de natuur. Het kan in Tuindershof!

In Pijnacker zijn er veel voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je de gezelligheid opzoeken in het oude dorp of uitgebreid winkelen in het moderne winkelcentrum De Ackershof. Voor sportverenigingen, basisscholen of de kinderopvang hoef je vanuit Tuindershof niet ver te reizen, alles is op loop- of fietsafstand. Liefhebbers van wandelen, fietsen, paardrijden of kanovaren kunnen hun hart ophalen in het Balijbos en het Bieslandse bos.

Toe aan meer reuring en stadse gezelligheid? Ga dan op zaterdagavond, als de dochter van de buren komt oppassen, met de fiets naar het centrum om lekker uit eten te gaan. Of stap op de trein, binnen 20 minuten sta je in het centrum van Den Haag of Rotterdam. Genieten!

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Ook wonen in Tuindershof? Bekijk het woningaanbod