Planning

In Tuindershof, het nieuwbouwplan in Pijnacker-Nootdorp, realiseren we circa 400 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Tuindershof.

Verkoop Tuindershof - De Erven fase 2 start binnenkort

Het is bijna zover, de verkoop van Tuindershof De Erven fase 2 start op 14 juni. Vanaf dat moment vind je alle verkoopstukken online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera.

Tuindershof De Erven Fase 1b in verkoop

Op 15 september 2022 is de verkoop van de 30 woningen van Fase 1b in Tuindershof gestart en op 23 september 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

In oktober 2023 start de bouw van Tuindershof 1b - De Erven. De oplevering is momenteel gepland voor de eerste helft van 2025, alhoewel dit afhankelijk is van de voortgang van de bouw.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

  Neem contact met ons op
  Bekijk het aanbod