Hier groeit iets moois..

In verkoop

Huisje, boompje, tuintje, straatje. Dorps wonen in Pijnacker!

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen even bij in de voortuin en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene en duurzame woonwijk met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van het oude Pijnacker. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes, aan groene lanen, aan de Meander of samen op een erf. Welkom in Tuindershof!

image alt

Wonen in Tuindershof

Zie jij jezelf wel in Tuindershof wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account. Wij houden je dan op de hoogte over alle ontwikkelingen in Tuindershof. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in Tuindershof 

Bekijk de woningen
image alt

Rust en reuring

Dorps wonen met natuur en water om je heen! De nieuwe woonwijk Tuindershof is speels van opzet en wonen kan er aan de dorpse linten, de groene lanen, de dorpse straatjes, aan de Meander of op één van de woonerven. De groene (speel)plekken door de wijk heen zorgen voor rust en ruimte. Tuindershof is een plek voor jong en ouder! Sporten, wandelen, spelen en ontdekken in de natuur. Het kan in Tuindershof!

In Pijnacker zijn er veel voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je de gezelligheid opzoeken in het oude dorp of uitgebreid winkelen in het moderne winkelcentrum De Ackershof. Voor sportverenigingen, basisscholen of de kinderopvang hoef je vanuit Tuindershof niet ver te reizen, alles is op loop- of fietsafstand. Liefhebbers van wandelen, fietsen, paardrijden of kanovaren kunnen hun hart ophalen in het Balijbos en het Bieslandse bos.

Toe aan meer reuring en stadse gezelligheid? Ga dan op zaterdagavond, als de dochter van de buren komt oppassen, met de fiets naar het centrum om lekker uit eten te gaan. Of stap op de trein, binnen 20 minuten sta je in het centrum van Den Haag of Rotterdam. Genieten!

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Ook wonen in Tuindershof? Bekijk het woningaanbod