Bouw De Erven fase 1b start binnenkort

Huisje, boompje, tuintje, straatje. Dorps wonen in Pijnacker!

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen even bij in de voortuin en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene en duurzame woonwijk met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van het oude Pijnacker. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes, aan groene lanen, aan de Meander of samen op een erf. Welkom in Tuindershof!

image alt

Tuindershof fase 3a1 - Binnenkort in verkoop

In Tuindershof fase 3a1 komen 35 rijwoningen beschikbaar. Deze fijne gezinswoningen beschikken over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een zolder en een heerlijke achtertuin. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes en aan groene lanen. Met bruggetjes, wandelpaden en het water van de Meander altijd in de buurt. Ideaal voor gezinnen, iets voor jou.

In Tuindershof fase 3a1 vind je een 3 varianten Rijwoningen om uit te kiezen. Interesse om van Tuindershof fase 3a1 jouw nieuwe thuis te maken? Meld je dan aan bij het woningtype van jouw voorkeur. 

Bekijk het aanbod van Tuindershof fase 3a1
image alt

Tuindershof De Erven Fase 2 - Nu in verkoop

Als je houdt van het kabbelende water van de Meander en het zachte ruisen van de bomen om je heen, dan zijn de woningen in Tuindershof De Erven fase 2 echt iets voor jou. Wonen omringd door groen en alle rust die je nodig hebt om te ontspannen en tot jezelf te komen. Dat is precies wat je kunt verwachten in De Erven fase 2.

In De Erven fase 2 vind je een breed scala aan woningtypen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een ruime 2 onder 1 kapwoning, een prachtige vrijstaande villa of een gezellige rijwoning, hier vind je het allemaal. Interesse om van De Erven fase 2 jouw nieuwe thuis te maken? Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 21 juni 15:00 uur. Donderdag 22 juni worden de woningen toegewezen.

Bekijk het aanbod van De Erven Fase 2
image alt

Tuindershof Fase 1b - De Erven: aan het water, in het groen

Stap binnen in De Erven, waar groen en rust centraal staan en waar jouw dromen werkelijkheid worden. Deze unieke locatie in Tuindershof biedt een oase van rust, omringd door natuur en toch vlakbij de gezelligheid van Pijnacker.

Van gezellige Hoeves tot ruime Vrijstaande Villa's en 2 onder 1 kapvilla's, De Erven biedt een ruime keuze aan woningtypes. Of je nu op zoek bent naar privacy of juist naar gezelligheid, er is altijd een woning die bij jou past. Hier vind je een plek waar je tot rust kunt komen en geniet van al het moois om je heen.

En goed nieuws: de bouw van De Erven start in oktober 2023. Binnenkort kun jij genieten van jouw nieuwe woning op deze unieke locatie. Maar wacht niet te lang, want er is veel interesse in deze bijzondere plek.

Bekijk woningen van De Erven
image alt

Wonen in Tuindershof

Zie jij jezelf wel in Tuindershof? Op dit moment hebben we verschillende fases in verkoop. Kijk op de pagina woningen voor het actuele aanbod. Zie je een (of meerdere) bouwnummers die jou aanspreken? Geef dan jouw voorkeur(en) door via je Mijn Eigen Huis-account.

Bekijk de woningen
image alt

Rust en reuring

Dorps wonen met natuur en water om je heen! De nieuwe woonwijk Tuindershof is speels van opzet en wonen kan er aan de dorpse linten, de groene lanen, de dorpse straatjes, aan de Meander of op één van de woonerven. De groene (speel)plekken door de wijk heen zorgen voor rust en ruimte. Tuindershof is een plek voor jong en ouder! Sporten, wandelen, spelen en ontdekken in de natuur. Het kan in Tuindershof!

In Pijnacker zijn er veel voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je de gezelligheid opzoeken in het oude dorp of uitgebreid winkelen in het moderne winkelcentrum De Ackershof. Voor sportverenigingen, basisscholen of de kinderopvang hoef je vanuit Tuindershof niet ver te reizen, alles is op loop- of fietsafstand. Liefhebbers van wandelen, fietsen, paardrijden of kanovaren kunnen hun hart ophalen in het Balijbos en het Bieslandse bos.

Toe aan meer reuring en stadse gezelligheid? Ga dan op zaterdagavond, als de dochter van de buren komt oppassen, met de fiets naar het centrum om lekker uit eten te gaan. Of stap op de trein, binnen 20 minuten sta je in het centrum van Den Haag of Rotterdam. Genieten!

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Ook wonen in Tuindershof? Bekijk het woningaanbod