Aankondiging nieuwe fase, Tuindershof Fase 2

1 maart '22

Is het je niet gelukt om een woning te verkrijgen in Tuindershof fase 1a of 1c, maar wil jij wel graag wonen in Tuindershof? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: fase 2 van deze wijk komt er aan! Ook kunnen wij jou meer vertellen over de ontwikkelingen van Fase 1b - De Erven.

image alt

Woningaanbod Tuindershof fase 2

Ten noorden van Tuindershof fase 1a en ten westen van de Meander komt fase 2. Deze fase sluit naadloos aan bij de vorige fases en bestaat uit 18 rijwoningen. 9 ‘Rijwoningen Type A’ en 9 ‘Rijwoningen Type B’. In deze fase is wederom ingezet op een groene, waterrijke en duurzame leefomgeving. Heb jij interesse in een van de woningen van fase 2? Schrijf je dan in als belangstellende op de pagina woningen op het woningtype van jouw voorkeur.

Bekijk de woningen van fase 2
image alt

Update Fase 1b - De Erven

De Erven wordt een sfeervolle en gevarieerde wijk die naadloos aansluit op het karakter van Pijnacker. Woningen met natuurlijke materialen zoals daken van riet en veranda’s van hout. Dwars door De Erven meandert een waterpartij met eilandjes, natuurlijke oevers, bloemrijke grassen en fraaie bomen.

Eerder vertelden wij jullie al over de voortgang van De Erven en inmiddels is het nieuwe voorlopig ontwerp afgerond. De schetsbeelden zijn bijgewerkt en het woningaanbod is uitgebreid. Op de pagina woningen zijn de nieuwe beelden te vinden. Heb jij je al ingeschreven als belangstellende van De Erven? Dan blijft jouw inschrijving bestaan en is opnieuw inschrijven niet nodig.

Bekijk de nieuwe schetsbeelden

Planning Fase 2 en De Erven

Fase 2: Op dit moment is de verwachte start verkoop datum van de woningen van Fase 2 eind april 2022.

De Erven: Het nieuwe voorlopig ontwerp van De Erven is afgerond. Inmiddels zijn wij begonnen met de definitieve uitwerking van De Erven en zoals het er nu uitziet zijn in september 2022 alle stukken gereed om in verkoop te gaan met deze fase.

De actuele planning vind je altijd terug op de pagina planning

  Bekijk het nieuwsoverzicht
  Bekijk de planning