Bekijk de interieurimpressies van De Erven en Tuindershof fase 3a

11 oktober '22

Eerder lieten we je de exterieurimpressies van de woningen al zien. Wellicht ben je al enthousiast geworden van deze impressies en ben je ook benieuwd naar wat er binnen in de woning allemaal mogelijk is. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Wonen in Tuindershof

Met deze beelden krijg je een goede indruk van de riante ruimte die je hebt in de woonkamers. Bekijk alle impressies op de pagina woningen en laat je inspireren voor de inrichting van jouw favoriete woningtype! Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

Bekijk de woningen
image alt

Nu in verkoop

De definitieve interieurimpressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe de woningen er straks uitzien. Zie jij jezelf hier wel wonen? Bekijk dan het actuele aanbod, zie jij een bouwnummer waar jij interesse in hebt? Dan kun je gemakkelijk een optie aanvragen of een plaats op de wachtlijst.

Bekijk het beschikbare aanbod
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het actuele aanbod