Bekijk de interieurimpressies van Tuindershof fase 3a2

21 maart '24

Eerder lieten we je de exterieurimpressies van de woningen al zien. Wellicht ben je al enthousiast geworden van deze impressies en ben je ook benieuwd naar wat er binnen in de woning allemaal mogelijk is. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Wonen in Tuindershof

Met deze beelden krijg je een goede indruk van de riante ruimte die je hebt in de woonkamers. Op de pagina woningen kun je per woningtype de betreffende interieurimpressie bekijken en je laten inspireren voor de inrichting van jouw favoriete woningtype! Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

Bekijk de woningen
image alt

Binnenkort in verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. Op dit moment werken we toe naar een start verkoop in april 2024. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete woningtype? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het actuele aanbod