Binnen twee maanden 70% verkocht!

23 augustus '23

Nog geen twee maanden na de toewijzing van de woningen in Tuindershof De Erven fase 2 is 70% van de woningen al verkocht! Voor alle kopers is het nu wachten totdat ze naar de notaris mogen, maar voor het zover is, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken.

Update opschortende voorwaarden

We hebben goed nieuws voor alle kopers van een woning in Tuindershof De Erven fase 2. Aan de eerste opschortende voorwaarde is voldaan want het verkooppercentage van 70% is inmiddels gehaald. Nu is het alleen nog wachten totdat de grond bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning is.

Wanneer aan alle 3 de opschortende voorwaarden is voldaan, kan het plan gegund worden. Op dat moment kan de grond dus geleverd worden en krijgen de kopers van een woning in De Erven fase 2 een uitnodiging om naar de notaris te gaan. Naar verwachting zal dit in het vierde kwartaal van 2023 zijn. 

image alt

Ook wonen in Tuindershof?

Van de vrijstaande als de 2 onder 1 kapwoningen zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Wil jij ook graag wonen in deze groene wijk? Bekijk onderstaande kaart voor de beschikbare bouwnummers en neem bij interesse contact met ons of vraag direct een optie aan op het bouwnummer van jouw voorkeur.

Bekijk het actuele woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
  Naar het nieuwsoverzicht