De kavelkaart van Tuindershof De Erven en Tuindershof fase 3a staat online

7 juli '22

De interactieve kavelkaart van Tuindershof De Erven en fase 3a staat online. Hier zie je gemakkelijk waar het woningtype van jouw voorkeur ligt, hoe de zonligging is van de tuin en waar je straks op uitkijkt. Waar wil jij straks wonen?

Splitsing woningaanbod De Erven

Als jij eerder op de site ben geweest is het jou wellicht opgevallen dat de Rijwoningen en Herenhuizen van De Erven niet meer in het woningoverzicht staan. Heb jij interesse in een Rijwoning of Herenhuis? Dan is er geen reden tot paniek, want de Rijwoningen en Herenhuizen uit De Erven komen er nog steeds. Echter worden deze woningen losgetrokken van de verkoop van De Erven. In praktijk bleek het niet haalbaar om deze woningen samen met De Erven in verkoop te brengen. De verkoop van dit deelplan (Tuindershof 2b) volgt waarschijnlijk in November. Ook in Tuindershof fase 3a zijn weer verschillende Rijwoningen en Herenhuizen beschikbaar.

Meer informatie

Hieronder zie je de interactieve kavelkaart van Tuindershof. Klik het woningtype van jouw voorkeur aan en er verschijnt een pop-up. Via de button "bekijk details" vind je meer informatie. Heb jij je nog niet ingeschreven als belangstellende? Laat daar je NAW-gegevens achter om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

  Bekijk het nieuwsoverzicht
  Bekijk de planning