Kom jij naar het start verkoop event op dinsdag 31 oktober?

27 oktober '23

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Tuindershof fase 3a1 bieden wij op dinsdag 31 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats in de Huiskamer van de wijk in Pijnacker. Gevestigd op de Floralaan 102 in Pijnacker. Kom jij met de auto? Geen probleem, parkeren kan voor de deur. Zien wij jou dinsdag 31 oktober?

31 oktober 2023

Save The Date: Start verkoop event op dinsdag 31 oktober

Kom jij langs op dinsdag 31 oktober tussen 18:30 en 20:00?

image alt

Het moment om al jouw vragen te stellen

Tijdens de informatieavond zijn onze experts, inclusief de aannemer, makelaar en financieel adviseur, aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Wees helemaal geïnformeerd voor je besluit om in te schrijven voor Tuindershof fase 3a1. Zorg dat je erbij bent tussen 18.30 en 20.00 in de Huiskamer van de wijk in Pijnacker. Gevestigd op de Floralaan 102 in Pijnacker. Kom jij met de auto? Geen probleem, parkeren kan voor de deur. Zien wij jou dinsdag 31 oktober?

Verhinderd?

Lukt het jou niet om langs te komen op onze informatieavond, maar heb jij wel vragen over Tuindershof fase 3a1? Stel dan jouw vraag gemakkelijk via de chat of de telefoon.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen