Kom jij naar het start verkoop event van Tuindershof 3a2 op 7 mei?

22 april '24

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Tuindershof fase 3a2 bieden wij op dinsdag 7 mei tussen 18.30 en 20.00 uur de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats in de Huiskamer van de wijk in Pijnacker. Gevestigd op de Floralaan 102 in Pijnacker. Kom jij met de auto? Geen probleem, parkeren kan voor de deur. Zien wij jou dinsdag 7 mei?

Aanpassing sluitingsdatum verkoopperiode

Vanwege de feestdagen hebben wij de sluitingsdatum van de verkoopperiode een week verlengd. Zo heb jij alle tijd om je goed te oriënteren op de inschrijving van jouw voorkeurswoningen. Eerder hebben wij gecommuniceerd dat de sluitingsdatum 6 mei was en de toewijzingsdatum 7 mei. Maar zoals aangegeven is deze datum een week opgeschoven. De nieuwe sluitingsdatum is 13 mei om 15:00 en de toewijzing volgt op 14 mei om 15:00

7 mei 2024

Save The Date: Start verkoop event op dinsdag 7 mei

Kom jij langs op dinsdag 7 mei tussen 18:30 en 20:00?

image alt

Het moment om al jouw vragen te stellen

Tijdens de informatieavond zijn onze experts, inclusief de aannemer, makelaar en financieel adviseur, aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Wees helemaal geïnformeerd voor je besluit om in te schrijven voor Tuindershof fase 3a2. Zorg dat je erbij bent tussen 18.30 en 20.00 in de Huiskamer van de wijk in Pijnacker. Gevestigd op de Floralaan 102 in Pijnacker. Kom jij met de auto? Geen probleem, parkeren kan voor de deur. Zien wij jou dinsdag 7 mei?

Verhinderd?

Lukt het jou niet om langs te komen op onze informatieavond, maar heb jij wel vragen over Tuindershof fase 3a2? Stel dan jouw vraag gemakkelijk via de chat of de telefoon.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen