Kom langs op het (start) verkoop event van Tuindershof De Erven fase 1 en 2 op zaterdag 3 juni

23 mei '23

Zoek je naar de perfecte plek om je volgende thuis te creëren? Dan is Tuindershof - De Erven de ideale plek voor jou! Maak persoonlijk kennis met deze groene en duurzame woonwijk en ervaar de gezellige, dorpse sfeer die je kent van het oude Pijnacker.

image alt

Kom jij langs op het (start) verkoop event?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Tuindershof De Erven fase 1 en fase 2 bieden wij op zaterdag 3 juni tussen 11.00 en 13.00 uur de mogelijkheid om een vergelijkbare woning in aanbouw te bezichtigen en in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Kom langs tijdens de open dag op 3 juni en stel al jouw vragen. Uiteraard is er ook de gelegenheid om de omgeving te leren kennen en langs de bouwplaats te lopen. Interesse? Schrijf je in.

Meld je aan voor het (start) verkoop event

Locatie en Parkeren

Wij ontvangen jou graag op de locatie aan het begin van de Anjertuin. Hier kun je jouw vragen stellen aan het team van Tuindershof. Vanuit de locatie aan de Anjertuin nemen wij jou, wanneer je hier interesse in hebt, mee naar een woning in aanbouw. Parkeren kan in de wijk.

  Bekijk de woningen
  Naar het nieuwsoverzicht