Lancering Tuindershof fase 1b - de Erven

27 mei '21

Tuindershof krijgt er een prachtig deel bij. Eind april konden wij jullie al een voorproefje geven van wat er ging komen. De afgelopen periode zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met het verder uitwerken van de Erven en inmiddels zijn wij trots op wat wij kunnen presenteren. Een prachtig plan, luxe opgezet, aan het water en omringd door groen.

image alt

Genieten van de rust

Luxe, charme en rust, dat is wat de Erven jou gaat bieden. Kies jij jouw favoriet uit de verschillende woningontwerpen, materialen, steenkleuren en indelingen. Iedereen heeft de natuur in de voor- en achtertuin en de vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen hebben bovendien 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. Veel van de woningen hebben de tuin bovendien direct aan de Meander liggen.

image alt

Variatie en sfeer

Een sfeervolle en gevarieerde wijk die naadloos aansluit op het karakter van Pijnacker. Woningen met natuurlijke materialen zoals daken van riet en veranda’s van hout. Dwars door de Erven meandert een waterpartij met eilandjes, natuurlijke oevers, bloemrijke grassen en fraaie bomen. Deze eilandjes zijn voor kinderen bovendien de ultieme plek om te spelen en zich buiten te vermaken. 

image alt

Is dit jouw woondroom?

Ultiem vrij leven op één van de mooiste plekken van Pijnacker wordt op korte termijn realiteit. Is dit jouw woondroom? Bekijk dan snel het woningaanbod en laat bij de woning van je voorkeur je gegevens achter. Dan kunnen we je heel gericht op de hoogte houden. Op dit moment is de verwachting dat we begin september in verkoop gaan. Bekijk de pagina planning voor de actuele status.

Bekijk het woningaanbod

Update juli 2021

Helaas blijkt het uitwerken van Tuindershof fase 1b iets meer voeten in de aarde te hebben dan gedacht, op dit moment werken wij nog steeds hard aan de voortgang van het plan. In september in verkoop is echter niet meer realistisch. Voor de meest actuele planning kun je het beste kijken op de pagina Planning. Op het moment van schrijven verwachten wij eind 2021 in verkoop te kunnen gaan. Ben jij ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je de update ook in jouw mail.

  Naar het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht