Nieuw woningaanbod! Tuindershof fase 3a2 is nu live

29 januari '24

In deze nieuwe fase hebben we drie verschillende varianten rijwoningen beschikbaar. En dat is niet het enige woningaanbod, want naast de rijwoningen komen er ook vier 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Net als in Tuindershof fase 3a1 zijn ook deze woningen weer zeer energiezuinig. De woningen hebben energielabel A++++ en zijn Energieneutraal. De verkoop start naar verwachting in april 2024, maar je kunt je nu alvast aanmelden om op de hoogte te blijven.

image alt

Diverse opties

Als je bekend bent met eerdere fases van Tuindershof, zul je de kwaliteit en sfeer van de woningen meteen herkennen. We zijn druk bezig met het uitwerken van alle details, zoals plattegronden en impressies. Meer informatie volgt snel op onze website.

image alt

Blijf geïnformeerd

Heb je een favoriet woningtype gezien in Tuindershof fase 3a2? Zorg dan dat je niets mist. Laat je gegevens achter op het woningtype van jouw voorkeur en je ontvangt een e-mail zodra er meer nieuws is. Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rond deze mooie woningen.

Wanneer je interesse hebt in Tuindershof fase 3a2 is het verstandig niet te lang te wachten met het aanmelden op een woningtype van jouw keuze. Het moment van inschrijven voor deze fase kan van invloed zijn op de toewijzing bij start verkoop. 

Bekijk de woningtypes
Vragen? Neem contact op
Wonen in Tuindershof? Bekijk het aanbod