Nieuwe fase: Tuindershof Fase 3a

24 juni '22

De belangstelling voor de woningen in Tuindershof fase 2 was enorm. Heb jij bij deze fase geen woning kunnen bemachtigen, maar wil jij wel graag in Tuindershof wonen? Dan is er goed nieuws want er staat nieuw woningaanbod online; Tuindershof fase 3a.

image alt

Woningaanbod Tuindershof fase 3a

Aan de west kant van de Tuindersweg komt fase 3a (en in de toekomst nog fase 3b). Uiteraard komt de herkenbare sfeer van Tuindershof weer volledig terug in dit deelgebied. Ook het groene karakter van de wijk is hier weer volop aanwezig. In Tuindershof fase 3a komen totaal 69 koopwoningen verdeeld over verschillende woningtypes. Zo komen er weer verschillende varianten Rijwoningen, Herenhuizen, 2 Onder 1 Kapwoningen en een Vrijstaande Woning.

Heb jij interesse in een van de woningen van fase 3a? Schrijf je dan in als belangstellende op de pagina woningen bij het woningtype van jouw voorkeur.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Planning

De komende periode kunnen wij steeds meer delen over de details van Tuindershof fase 3a. Zoals de (concept) plattegronden en (indicatieve) prijzen. Naar verwachting zijn wij in september gereed om in verkoop te gaan met deze fraaie woningen. Rond de start verkoop datum is alle informatie per bouwnummer bekend en weet jij precies hoe jouw favoriete bouwnummer eruitziet en wat deze gaat kosten.

De actuele planning vind je altijd terug op de pagina planning.

  Bekijk het nieuwsoverzicht
  Bekijk de planning