Nog maar enkele 2 onder 1 kapvilla’s aan het water beschikbaar!

13 juli '23

Groen, groen en nog meer groen. Oh en water! Waar je ook kijkt, vanuit de ramen in de woonkamer of door de openslaande deuren naar je héérlijke tuin. Met een tijdschrift in de ene hand en een koffietje in de andere, ben jij in een comfortabele tuinstoel gekropen. De kinderen schommelen uitgelaten in de tuin. Wat een heerlijke dag! Hier voel jij je thuis. Hier in Tuindershof De Erven! Zie je jezelf al zitten?

Ruim, groen én duurzaam wonen

Dorps wonen met natuur en water om je heen! Dat is wonen in Tuindershof De Erven. Elke dag wakker worden midden in het groen, lijkt je dat wat? Goed nieuws! Er zijn nog enkele 2-kappers vrij aan het water van de Meander. Door de landelijke en tóch moderne architectuur vallen ze meteen op. Een groot pluspunt is dat de lange zijde van de royale tuin geheel aan het water grenst. Zo heb je vrij uitzicht op het water vanuit alle hoeken. Hoe fijn is dat! Niet alleen buiten is veel ruimte, ook in het huis. Met 165 m2 en 3 verdiepingen aan woonplezier, 4 slaapkamers, een badkamer (inclusief!) en een ruime berging is er ruimte voor het hele gezin! De woningen zijn ook nog eens volledig gasloos, optimaal geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst!

nieuwbouw Tuindershof keuken

Goed nieuws! De bouw van Tuindershof De Erven is gestart.

Woon jij hier straks als de woningen worden opgeleverd in de eerste helft van 2025?

Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar, dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje bij ons actuele aanbod of neem contact met ons op want voor je het weet is jouw droomhuis al vergeven. We hopen je binnenkort te verwelkomen in Tuindershof!

Bekijk het actuele aanbod

Dorps wonen in Tuindershof

Had je ooit gedacht dat je zo ruim kon wonen op een steenworp afstand van Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer? En tóch zo heerlijk in het groen. In de nieuwe woonwijk Tuindershof De Erven is er plek voor iedereen. Hier maak je een praatje met de buren en spelen kinderen veilig op de groene speelplekken in de wijk. Wonen kan aan de dorpse linten, de groene lanen, de dorpse straatjes, aan de Meander of op één van de woonerven. Jong en oud voelt zich hier thuis. En hoe fijn dat alle voorzieningen op loop- of fietsafstand zijn, zoals sportverenigingen, basisscholen of de kinderopvang. Een hapje eten kan in Pijnacker of ga lekker winkelen in het moderne winkelcentrum De Ackershof. Hier wil je vast niet meer weg.

Nog enkele woningen beschikbaar!

Zie je jezelf hier wel wonen? Er zijn nog maar een paar 2 onder 1 kapvilla’s beschikbaar in Tuindershof De Erven! Dit is jouw kans om een unieke woning te bemachtigen op een bijzondere locatie aan het water. Kijk op de pagina woningen voor het actuele aanbod. Zie je een (of meerdere) bouwnummers die jou aanspreken? Bekijk het actuele aanbod, heb jij interesse? Vraag dan gemakkelijk een optie aan. Wie weet woon jij binnenkort wel in jouw droomhuis!

  Vragen? Neem gerust contact met ons op!
  Bekijk het woningaanbod