Onherroepelijke omgevingsvergunning voor Tuindershof De Erven

14 maart '23

Tuindershof De Erven is een groene wijk met een dorps karakter waar iedereen zou willen wonen. En er is goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe woning: de omgevingsvergunning voor deze fase is onherroepelijk verklaard. Dit is een belangrijke stap richting de gunning en uiteindelijk de start van de bouw.

image alt

Natuur en Groen

De wijk Tuindershof De Erven is ontworpen met de natuur en het groen in gedachten. Je hebt de keuze uit vrijstaande woningen of 2-onder-1-kapwoningen aan het water. Deze woningen bieden een prachtig uitzicht op de meander en bieden tegelijkertijd alle comfort en voorzieningen die je van een moderne woning mag verwachten. De woningen zijn ruim en bieden alle ruimte die je nodig hebt voor jezelf en je gezin.

image alt

Rust en gezelligheid

Als je meer op zoek bent naar een gevoel van een buurtje en gezelligheid, dan zijn er ook woningen beschikbaar aan een van de hofjes. Deze woningen zijn ontworpen rondom de speelse hoven en bieden een unieke en gezellige sfeer. Het is de perfecte plek om in alle rust te wonen.

Ook wonen in Tuindershof? Bekijk de Planning
Ook wonen in Tuindershof? Bekijk het beschikbare aanbod