Onherroepelijke omgevingsvergunning voor Tuindershof De Erven

27 september '23

Tuindershof De Erven fase 2 is een groene wijk met een dorps karakter waar iedereen zou willen wonen. En er is goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe woning: de omgevingsvergunning voor deze fase is onherroepelijk verklaard. Dit is een belangrijke stap de start van de bouw.

image alt

Natuur en Groen

De wijk Tuindershof De Erven fase 2 is, net als de andere fases in Tuindershof, ontworpen met de natuur en het groen in gedachten. Je hebt de keuze uit vrijstaande woningen of 2-onder-1-kapwoningen aan het water of een rijwoning aan een van de lanen. Deze woningen bieden alle comfort en voorzieningen die je van een moderne woning mag verwachten.

image alt

Voortgang van de opschortende voorwaarden

Onlangs heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp de vergunning voor de woningen in Tuindershof fase 2 verleend, waarop geen bezwaren binnenkwamen. De vergunning is daardoor onherroepelijk geworden. Zodra er aan alle opschortende voorwaarden is voldaan krijgt de aannemer de opdracht te starten met de bouw.

Momenteel is al aan drie van de vier opschortende voorwaarden van Tuindershof De Erven fase 2 voldaan:

  • Er is een onherroepelijke omgevingsvergunning
  • Er is meer dan 70% verkocht
  • Woningborg heeft de planacceptatie afgegeven

Om aan alle voorwaarden te voldoen moet de grond nog bouwrijp gemaakt worden. Hier wordt hard aan gewerkt en de verwachting is dat dit in november gereed zal zijn. Wanneer de grond bouwrijp is zullen wij alle kopers middels de digitale goednieuwsbrief op de hoogte stellen dat het notarieel transport kan plaatsvinden en de aannemer zal daarna zijn voorbereidingen opstarten om in het voorjaar van 2024 te starten met de bouw van de woningen.

Bijna alle woningen in Tuindershof De Erven fase 2 zijn verkocht. Wij hebben nog beschikbaar aanbod in verkoop en Tuindershof fase 3a1 is in voorbereiding.

Bekijk het actuele woningaanbod
  Vragen? Neem Contact op
  Bekijk de woningen