Ontdek nu virtueel Tuindershof De Erven

14 februari '23

Ontdek nu virtueel Tuindershof De Erven, het nieuwe en unieke nieuwbouwproject in Pijnacker. Bekijk de 360 graden VR-tour met verschillende beelden bekijken vanuit verschillende perspectieven. In de VR-Tour kun je eenvoudig doorklikken naar verschillende beelden en het project vanuit verschillende hoeken bekijken.

Bekijk de VR-Tour

Het project is nog niet gebouwd, maar de beelden geven een mooi beeld van wat je kunt verwachten. In de tour zie je de meander vanuit verschillende perspectieven en een hofje waar een deel van de woningen zometeen aan grenst. Veel van de woningen bevinden zich met de tuin direct aan de meander. Het woningaanbod bestaat uit 2 onder 1 kapvilla’s, Vrijstaande villa’s en Hoeve's.

De VR-tour biedt jou een unieke kans om het nieuwbouwproject te ontdekken, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Bekijk het project op jouw eigen tempo en ontdek de verschillende mogelijkheden die het project te bieden heeft. Met deze VR-tour krijg je alvast een voorproefje van wat komen gaat.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Tuindershof De Erven! Dit is jouw kans om een unieke woning te bemachtigen op een bijzondere locatie. Of je nu op zoek bent naar een ruime 2 onder 1 kapwoning, een vrijstaande woning of een gezellige Hoeve, bij Tuindershof De Erven vind je het allemaal.

  Bekijk de woningen
  Naar het nieuwsoverzicht