Sneak Preview: Tuindershof fase 1b - de Erven

30 april '21

Deze week is de verkoop van de 46 woningen van Tuindershof fase 1c gestart. Het zal jou vast niet zijn ontgaan dat we van fase 1a naar fase 1c zijn gegaan in de benaming van de fases. Maar we zijn fase 1b niet vergeten! Omdat Tuindershof fase 1b- de Erven zo’n uniek stukje van Tuindershof is delen we graag als eerste deze informatie met jou.

image alt

De speelse erven en het leven aan de Meander

Wonen zoals het straks kan in Tuindershof fase 1b zie je niet vaak. Vanaf de Europalaan rijd je straks één van de erven op, jouw auto parkeer je op eigen terrein of vlak bij de woning. De woonerven geven een gevoel van intimiteit en exclusiviteit. De meeste woningen in de Erven liggen pal aan de Meander. Kijk jij straks vanuit jouw woonkamer uit over de Meander?

De woningtypes in de Erven

Het aanbod is gevarieerd en exclusief. In de Erven vind je veel variatie in het straatbeeld. Deze fase bestaat uit Schuurwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Inschrijven en planning

In mei kunnen we meer informatie met jullie delen en komen de woningtypes online. Vanaf dat moment is het mogelijk om in je te schrijven als belangstellende voor deze fase. Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan sturen we jou een mail wanneer inschrijven mogelijk is.

De verkoop van de 32 woningen van de Erven zal volgens de huidige planning begin september plaatsvinden, tot die tijd houden we jou uiteraard op de hoogte van de voortgang.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Vragen? Neem contact op