Sneak preview: Tuindershof fase 3a2 komt eraan.

22 december '23

Tuindershof fase 3a1 is een groot succes, 30 van de 35 woningen zijn op dit moment verkocht en de overige woningen staan onder optie. Heb jij geen woning toegewezen gekregen in fase 3a1, maar wel interesse om te wonen in Tuindershof? Dan hebben we goed nieuws want er komt binnenkort weer nieuw aanbod in Tuindershof en wij kunnen jou al een eerste (winters) beeld laten zien. Kijk je mee?

tuindershof fase 3a2

Gevarieerd aanbod

Tuindershof fase 3a2 komt naast fase 3a1 te liggen en kenmerkt zich weer door het dorpse karakter en de groene uitstraling. In fase 3a2 komen bekende woningtypes terug. Naast de verschillende typen rijwoningen komen in deze fase ook 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Totaal komen er 43 woningen.

Interesse?

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan Tuindershof fase 3a2. De verwachting is dat we eind januari 2024 de verschillende woningtypes online kunnen zetten. Dit is ook het moment dat jij je kunt aanmelden als belangstellende voor fase 3a2. Deze aanmelddatum is onderdeel van de toewijzingsprocedure en kan in jouw voordeel werken wanneer er meer kandidaten zijn voor 1 bouwnummer. Ben jij ingeschreven voor de nieuwsbrief van Tuindershof? Dan brengen we jou via e-mail op de hoogte wanneer het woningaanbod live komt. 

De verwachting nu is dat we in april 2024 in verkoop kunnen met deze 43 woningen, dit kan nog wijzigen. Wil jij de laatste planning weten? Bekijk dan de pagina planning.

Heb je een vraag? Neem contact op
  Naar het nieuwsoverzicht