Succesvolle open dag Tuindershof

7 februari '23

Zaterdag 4 februari 2023 vond de open dag van het project Tuindershof De Erven plaats en het was een groot succes! Een groot aantal geïnteresseerden kwam samen op de bouwplaats om een kijkje te nemen bij het nieuwe project en te praten met de aannemer, de makelaars, de architect en de stedenbouwkundige.

Exclusief en duurzaam

Het project Tuindershof De Erven is een exclusief en duurzaam woonproject met prachtige nieuwbouwwoningen in een groene omgeving. De open dag was een geweldige kans voor bezoekers om het project van dichtbij te bekijken en een indruk te krijgen van hoe het leven eruit gaat zien in de nieuwe wijk.

image alt

Virtuele belevenis

Er was veel te zien en te doen op de open dag. Bezoekers konden een rondleiding krijgen door de wijk en informatie inwinnen over het project. Een van de hoogtepunten van de dag was de Virtual Reality bril waarmee bezoekers de wijk in VR konden beleven. Zo kregen zij een hele goede indruk hoe het is om op de mooiste plek van Tuindershof, midden in het groen aan één van de gezellige Hofjes of met een tuin aan het water te wonen.

Contact met team Tuindershof

Het team Tuindershof is blij met het succes van de open dag en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van het project. Heb je de open dag gemist? Er is nog steeds de mogelijkheid om informatie in te winnen over het project en contact op te nemen met het team.

Neem contact met ons op
Ook wonen in Tuindershof? Bekijk de Planning
Ook wonen in Tuindershof? Bekijk het beschikbare aanbod