Team Tuindershof komende weken gewoon bereikbaar!

18 maart '20

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. Tuindershof is een project van BPD Bouwfonds Property Development, Waaijer Projectrealisatie en Kavel Vastgoed. De werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Alle werkzaamheden gaan door

Dat betekent dat we achter de schermen zoals gebruikelijk doorwerken aan nieuw aanbod van woningen en start verkopen. BPD bestaat al bijna 75 jaar en is een organisatie met 5 kantoren in Nederland. Hierdoor hebben wij niet alleen veel ervaring in gebiedsontwikkeling, maar kunnen we de maatregelen met betrekking tot het coronavirus passend opvangen. Dit doen we onder andere door afspraken via videobellen in te plannen en het kopen van woningen online te faciliteren.

Vragen?

Het team van Tuindershof staat de komende weken gewoon klaar om al jouw vragen rondom Tuindershof te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden. 

Neem contact op
  Bekijk de planning
  Lees het laatste nieuws