Transparante toewijzingsprocedure

15 mei '23

Wij vinden dat iedereen een evenredige kans moet hebben om een huis te kopen. Daarom wordt er gewerkt met een transparante toewijzingsprocedure bij de verkoop van Tuindershof De Erven fase 2.

Hoe werkt de toewijzing?

Ging dit je te snel? Dan kun je hieronder nog eens op je gemak doorlezen hoe de toewijzing precies werkt. 

We proberen zoveel mogelijk mensen de woning  van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Bij het toewijzingsproces volgen wij stapsgewijs een aantal opeenvolgende criteria. Dit gaat als volgt:

Optimale bezetting

Een optimale bezetting van alle bouwnummers is belangrijk voor ons. Dat betekent dat het bouwnummer aan jou wordt toegewezen als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer, ook wanneer dit niet je eerste voorkeur is. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen een woning toewijzen. Er vormt één uitzondering: we proberen kandidaten mét een financiële check altijd een woning toe te wijzen op basis van de bovenstaande criteria, beginnend bij de eerste voorkeur.

Lees alles over een woning kopen

Voorkeursrecht voormalig kopers Tuindershof fase 3a

Daarnaast willen we graag benadrukken dat de voormalige kopers van Tuindershof fase 3a voorrang krijgen bij de toewijzing. Deze fase is eerder uit verkoop gehaald en we willen deze voormalige kopers de kans geven om een woning te kopen in Tuindershof De Erven fase 2. Zodra de bouwnummers online worden gepubliceerd, zullen de gereserveerde woningen waarbij gebruik is gemaakt van het voorrangsrecht (geïnteresseerde voormalige kopers) van Tuindershof fase 3a, duidelijk als zodanig worden vermeld op onze website. In het woningaanbod kun je eenvoudig zien en is transparant welke woningen gereserveerd zijn voor deze voormalige kopers.

Mocht je nog vragen hebben over de toewijzingsprocedure of de voorrang voor kopers van Tuindershof fase 3a, dan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

  Vragen? Neem Contact op
  Bekijk de woningen