Tuindershof De Erven fase 2 uitverkocht

27 november '23

Wat is het snel gegaan! Alle woningen in Tuindershof De Erven fase 2 zijn binnen enkele maanden verkocht. We feliciteren alle kopers van harte met hun nieuwe woning in deze wijk. Naar verwachting start in maart de bouw, de oplevering van de eerste woning is momenteel gepland voor het derde kwartaal van 2025.

Ook wonen in Tuindershof?

Wil jij graag wonen in Tuindershof maar heb jij in De Erven fase 2 geen woning weten te bemachtigen? Er zijn nog enkele 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar in De Erven fase 1b.

Ben jij op zoek naar een rijwoning? Die staan op dit moment allemaal onder optie. Wel kun jij je aanmelden als reservekandidaat voor een rijwoning in fase 3a1. 

Op dit moment is de volgende fase van Tuindershof (Tuindershof fase 3a2) in voorbereiding. Zodra we meer concrete informatie hebben plaatsen we dit uiteraard op de website. Begin 2024 verwachten we deze vervolgfase aan te kunnen kondigen. Op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres achter onderaan deze pagina. Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Tuindershof en laten we je weten wanneer het nieuwe aanbod op de website staat.

Vragen? Neem contact op
Op de hoogte blijven? Lees het laatste nieuws