Van indeling tot styling: maak jouw woning helemaal van jou!

10 mei '23

Staat jouw droomwoning in Tuindershof - De Erven of heb jij zelfs al een woning gekocht? Dan vertellen we je graag over de extra mogelijkheden om jouw huis te personaliseren. Zo kun je de plattegrond deels naar wens aanpassen en de woning volledig laten stylen én afwerken. Hoe dit werkt, lees je hier.

image alt

Jouw ideale indeling

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en wensen. Zo wil de één het liefst een groot thuiskantoor, waar de ander droomt van een inloopkast, gym of extra logeerkamer. Daarom zijn de woningen in Tuindershof De Erven flexibel in te delen*. Door met de wanden in de plattegrond te schuiven, creëer je precies de indeling die bij jouw woonwensen past.

*De centrale kern met de trap, meterkast, warmtepomp, schacht, technische ruimte, badkamer en het toilet staat vast en is niet aan te passen.

image alt

De puntjes op de i

Een nieuwbouwhuis is kakelvers en richt je helemaal naar smaak in. Leuk, maar dat betekent ook heel veel keuzes maken. Van de vloer tot de wanden en verlichting tot gordijnen en inbouwkasten, en dat in elke kamer van het huis. Besteed je dit graag uit? Dan biedt de aannemer je die optie, waarbij Home Made By het proces van ontwerp tot realisatie voor je uit handen neemt. Kies een van de drie pakketten - essential, comfort of premium - en style jouw woning samen met een designexpert helemaal naar smaak!

  Bekijk de woningen
  Naar het nieuwsoverzicht