Verkoop Tuindershof De Erven fase 2 gestart!

14 juni '23

Het is zover: de verkoop van Tuindershof De Erven fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 21 juni 15:00 uur. Donderdag 22 juni worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Tuindershof, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 21 juni 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 21 juni 15.00 uur. Donderdag 22 juni vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure

Verkoopdocumenten en contact

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088) 712 26 59 of WVK Makelaardij (015) 310 99 48.

Neem contact op

Voorkeursrecht voormalig kopers Tuindershof fase 3a

Daarnaast willen we graag benadrukken dat de voormalige kopers van Tuindershof fase 3a voorrang krijgen bij de toewijzing. Deze fase is eerder uit verkoop gehaald en we willen deze voormalige kopers de kans geven om een woning te kopen in Tuindershof De Erven fase 2. Zodra de bouwnummers online worden gepubliceerd, zullen de gereserveerde woningen waarbij gebruik is gemaakt van het voorrangsrecht (geïnteresseerde voormalige kopers) van Tuindershof fase 3a, duidelijk als zodanig worden vermeld op onze website. In het woningaanbod kun je eenvoudig zien en is transparant welke woningen gereserveerd zijn voor deze voormalige kopers.

Mocht je nog vragen hebben over de toewijzingsprocedure of de voorrang voor kopers van Tuindershof fase 3a, dan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen