Verkoop Tuindershof fase 1c gestart!

29 april '21

Het is zover: de verkoop van Tuindershof fase 1c is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 10 mei 15:00 uur. Dinsdag 11 mei worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Tuindershof, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 10 mei 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 10 mei 15.00 uur. Dinsdag 11 mei vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Meer over de verkoopprocedure

Verkoopdocumenten en contact

Er ontbreken nog enkele verkoopstukken (Model akte van levering, meerwerklijsten en sanitair brochures) deze komen zo spoedig mogelijk beschikbaar. Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088) 712 26 59 of WVK Makelaardij (015) 310 99 48. 

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen