Verkoop Tuindershof fase 3a2 gestart!

24 april '24

Het is zover: de verkoop van Tuindershof fase 3a2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 13 mei 15:00 uur. Dinsdag 14 mei worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Tuindershof, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 13 mei 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
7 mei 2024

Save The Date: Start verkoop event op dinsdag 7 mei

Kom jij langs op dinsdag 7 mei tussen 18:30 en 20:00?

Kom jij naar het start verkoop event van Tuindershof 3a2 op 7 mei?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Tuindershof fase 3a2 bieden wij op dinsdag 7 mei tussen 18.30 en 20.00 uur de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats in de Huiskamer van de wijk in Pijnacker. Gevestigd op de Floralaan 102 in Pijnacker. Kom jij met de auto? Geen probleem, parkeren kan voor de deur. Zien wij jou dinsdag 7 mei?

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 13 mei 15.00 uur. Dinsdag 14 mei vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure

Verkoopdocumenten en contact

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088) 712 26 59 of WVK Makelaardij (015) 310 99 48.

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen