Beleef Tuindershof!

22 september '20

Samen met de architect hebben wij een virtuele weergave gemaakt van Tuindershof en de verschillende deelgebieden binnen Tuindershof. Zo krijg je direct een goede indruk van hoe mooi Tuindershof gaat worden! In welk deelgebied wil jij straks het liefste wonen?

De Straatjes

De woningen in de Straatjes zijn gezellig en afwisselend. Het krijgt hier direct het gevoel van een hofje, de groene voortuinen krijgen verschillende bomen en de erfafscheiding wordt gevormd door groene hagen. De kinderen kunnen spelen op de groenplekken in het midden van de straatjes.

Tuindersweg

Wil jij wonen aan de Tuindersweg? Kies dan bijvoorbeeld voor een robuust en ruim Herenhuis. Aan de voorkant kijk je uit op een groene laan. Ook aan de Tuindersweg zijn de voortuinen straks groen en hebben een haag als erfafscheiding. De Tuindersweg is het visitekaartje voor Tuindershof en Pijnacker.

De Meander

De Meander is een prachtige plek die Tuindershof karakter en sfeer geeft. Het natuurlijke hart van de wijk. De Meander vervult daarnaast nóg een belangrijke functie voor de wijk en omgeving. De Meander is één van de klimaatadaptieve oplossingen in Tuindershof. In tijden als deze, waarbij warmte en fikse regenbuien toenemen, is dat geen overbodige luxe. Woon jij straks aan de Meander dan woon jij op een van mooiste stukjes van Tuindershof.

Video's zijn een conceptweergave

De video's zien er fantastisch uit, en dat willen we jou graag laten zien. Het is goed om te weten dat de video's zijn gebaseerd op de voorlopige opzet van Tuindershof en de omgeving. De woningen, de omgeving en het groen kan nog wijzigen bij de definitieve invulling van Tuindershof. Zo zitten bijvoorbeeld de zonnepanelen die je ziet niet standaard op de woningen.

  Bekijk de woningen
  Naar het nieuwsoverzicht