We zijn benieuwd naar jouw mening over de gevel van de Special

30 november '20

Nu de eerste fase van Tuindershof in verkoop is, zijn wij begonnen met de voorbereidingen van de volgende fase. In de tweede fase komt een bijzondere vrijstaande villa op één van de mooiste plaatsen in de wijk. Deze special van de wijk staat op een ruim hoekkavel met uitzicht over de Meander, tussen bouwnummer 17 en 19. De villa is uniek omdat hij maar één keer voorkomt. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de uitvoering van deze villa!

Trots zijn wij op de eerste fase van Tuindershof en met de toevoeging van deze woning wordt de wijk echt één geheel, de kers op de taart. Maar de architect kwam naar ons met twee opties, en wij kunnen niet kiezen.

Variant A

De eerste variant is strak en modern. Het grote dak beslaat bijna volledig de bovenste verdiepingen. Boven de entree is de woning fraai afgewerkt met houten panelen die de villa een mooi contrast geven.

Variant B

Deze variant heeft een fraaie witte gevel met veel hout. Op het terras en in de vensters zie je klassieke vormen terug. Het maakt niet uit van welke zijde je deze villa bekijkt, aan elke kant zie je de klasse en luxe terug.

Help ons een keuze te maken

Wij willen graag weten welke variant je het beste op deze prominente plaats in de nieuwe wijk vindt passen. Denk je met ons mee? Laat ons via een mini enquête weten naar welke variant jouw voorkeur uitgaat. Beoordeel de 2 varianten van de villa graag voor vrijdag 11 december a.s. De keuze is aan jou!

Start de mini enquête
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het actuele aanbod