Wonen in Tuindershof? Doe een financiële check!

25 september '20

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van Tuindershof fase 1? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart.

image alt

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen financiële check gedaan?

Op werkdagen is Rabobank Zuid-Holland Midden van 8:00 - 17:30 uur telefonisch bereikbaar voor het aanvragen van een financiële check. Liever een videochat inplannen met een financieel adviseur of een gesprek in de avond? Dat kan ook! Vergeet niet een recente loonstrook bij de hand te hebben. Zij berekenen geheel vrijblijvend je maximale financiering en sturen per e-mail een gewaarborgde financiële check naar je toe. Deze kun je uploaden bij jouw inschrijving zodra de verkoop is gestart.

De adviseur, Joyce Nonnekes, van Rabobank Zuid-Holland Midden is bereikbaar op telefoonnummer: (06)11 83 26 52 & via de mail op [email protected]. Voor het aanvragen van een financiële check is het ook mogelijk om te mailen of via WhatsApp contact op te nemen. De  Rabobank neemt dan binnen een dag contact op om de financiële check in orde te maken. Dat kan in een half uurtje en volledig virtueel.

Duurzaamheidskorting

Op de Tuindershof fase 1 is de duurzaamheidskorting van de Rabobank van toepassing. De Rabobank stimuleert een duurzame manier van nieuw bouwen met de duurzaamheidskorting. Je krijgt een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een woning koopt met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager.

Lees meer
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws