Wonen in Tuindershof fase 3a of De Erven? Doe een financiële check!

13 september '22

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van Tuindershof fase 3a of De Erven? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart.

image alt

Financiële check

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen financiële check gedaan?

Direct regelen? Vraag dan gemakkelijk een gratis financiële check aan bij de Rabobank. Financieel adviseurs Dennis Roepman, Daisy Vink en Felix Belfroid staan klaar om jou te helpen.

Vraag een financiële check aan via onderstaande knop. De Rabobank neemt dan binnen één werkdag contact op om de financiële check in orde te maken. Dat kan in een half uurtje en volledig virtueel.

Financiële check aanvragen
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws