Bereikbaarheid Tuindershof

Of je nu met de fiets, de auto of het openbaar vervoer reist, de nieuwe Pijnackerse wijk Tuindershof is uitstekend bereikbaar. Pijnacker ligt in het hart van de Randstad en op 15 tot 20 minuten van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft is Tuindershof een prima uitvalsbasis.

image alt

Met eigen vervoer?

Reis je het liefst met eigen vervoer, zoals de fiets of de auto? Welk vervoersmiddel je ook gebruikt, de bereikbaarheid in Tuindershof is prima geregeld. De omgeving van het dorp is fietsvriendelijk, met een uitgebreid, veilig en goed onderhouden fietsnetwerk. Binnen 5 minuten ben je vanuit Tuindershof in Pijnacker. Via de regionale fietsroutes bereik je gemakkelijk de omliggende steden en de natuurgebieden rondom Pijnacker.

Met de auto ben je in no time in de stad. Langs Pijnacker loopt de N470 richting Zoetermeer en Delft. Met de auto ben je in via de A12 of A13 snel in Rotterdam of Den Haag.

image alt

Of liever het ov?

Een middagje shoppen, of terrasje pakken? Dan zijn de bus en de metro de ideale keuze. Binnen twintig minuten ben je in Rotterdam of Den Haag.

Ook reis je gemakkelijk met de bus naar de stations van omliggende steden als Zoetermeer, Den Haag Ypenburg en Delft.

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord
Scholen, winkels en sport? Bekijk de voorzieningen