Voorzieningen Tuindershof

Vanuit de nieuwe wijk Tuindershof bereik je binnen een paar minuten de talrijke voorzieningen in het dorp Pijnacker. Je slentert zo naar de gezellige, oude dorpskern voor een kop koffie of een lekker hapje eten. Winkelen doe je in het overdekte winkelcentrum De Ackershof en op woensdagochtend is er markt in het dorp.

image alt

Alles in de buurt

Alle belangrijke voorzieningen vind je op loop- of fietsafstand van Tuindershof. Om en in de wijk ligt een uitgebreid, goed onderhouden fietsnetwerk, waardoor je snel en makkelijk op je plaats van bestemming bent. Voor schoolgaande kinderen zijn er in Pijnacker diverse kinderopvangvoorzieningen, basisscholen, muziekscholen en ook een middelbare school.

Ook voor medische hulp hoef je het dorp niet uit. Er zijn meerdere gezondheidscentra, huisartsen, apotheken en tandartsen.

image alt

Sport en recreatie

Sportmogelijkheden zijn er volop in de omgeving van Tuindershof. Zo zijn er voetbal-, tennis- en hockeyverenigingen, sportscholen en een zwembad. Het prachtige polderlandschap rondom Tuindershof leent zich uitstekend voor een lange wandeling, hardlooprondje of fietstocht.

Maar zelfs voor paardrijden of kanovaren hoef je niet ver te reizen, daarvoor ga je naar het Balijbos en het Bieslandse bos. Surfen, roeien, zwemmen of vissen kan bij de Dobbeplas.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
In Pijnacker wonen? Dan wil je dit vast weten!