Nieuwbouwwoningen in Tuindershof De Erven fase 2 met sanitair, keuken en tegelwerk

15 juni '23

Stel je eens voor. Eigenaar worden van een nieuwbouwwoning in Tuindershof in Pijnacker en niet hoeven na te denken over het sanitair, tegelwerk en de keuken. Alles zit er namelijk al in. Leuk extraatje toch? In De Erven fase 2 komen 21 woningen, die standaard worden opgeleverd met tegelwerk en sanitair van merken als Villeroy & Boch, Motto by Mosa en Wisa en een fraaie keuken van Keukenvision. Wat een luxe! Interesse in één van de woningen? Dit kun je verwachten!

image alt

Sanitair en tegelwerk

Koop je een woning in Tuindershof dan zit er standaard in de badkamer en het toilet sanitair en tegelwerk van de merken Villeroy & Boch, Motta by Mosa en Grohe. Een mooi basispakket waarmee je jouw toilet en badkamer stijlvol kan inrichten. De sanitair- en tegelpakketten kun je als koper met de woonconsultant van Waal verder bekijken en wijzigen. Wil je toch net even wat luxer dan kun je kiezen uit het luxe of excellent pakket. Je kunt ook pakketten combineren. Bijvoorbeeld: Luxe sanitair met Excellent tegels in het toilet en Excellent sanitair en Luxe tegels in de badkamer. De pakketten zijn zo samengesteld dat er eigenlijk voor iedereen wel een geschikte keuze te maken is. Benieuwd naar het de pakketten? Bekijk dan de brochures.

image alt

Keuken

Ook de keuken wordt geheel uit handen genomen. Bij keukenvision vind je ervaren specialisten op het gebied van keukens voor nieuwbouwprojecten. In alle drukte rondom je nieuwe woning zorgt Keukenvision dat het keukentraject prettig verloopt. Wel zo fijn toch? Jij kunt je dan lekker bezig houden met het inrichten en aankleden van jouw droomwoning. De gloednieuwe keuken die standaard wordt opgenomen in de v.o.n. prijs is inclusief: Kasten (keuze uit verschillende frontkleuren), werkblad (keuze uit verschillende kleuren), spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur, montage van de keukenmeubelen en het aansluiten en monteren van de keuken

Wil je meer weten over de keuken of informatie over trends en kleuren? Bekijk dan de flyer van jouw favoriete woning:

Andere wensen? Wij denken graag mee

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. Ziet jouw droombadkamer, keuken of toilet er anders uit? In overleg met de leveranciers is er van alles mogelijk. Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten, de keuken en badkamer in ieder geval gebruiksklaar. Of je nu kiest voor een standaard of een aangepast plan. Jij beslist!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer nieuws? Je leest het hier