Rijwoning Type A #050

€ 479.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Deze ideale rijwoningen met een woonoppervlakte van circa 117 m2 tot 124 m2 aan woonplezier liggen middenin Tuindershof De Erven fase 2. Het zijn 2 fraaie huizenrijen in 2 verschillende gevelkleuren. Stuk voor stuk met stoere architectonische details. Drie woningen springen direct in het oog dankzij de tuitgevels. Met een woonkamer van circa 4,80 m breed, 3 slaapkamers op de 1e verdieping én een ruime zolder, zijn deze woningen ideaal voor z’n tweetjes of voor jonge gezinnen. Iets voor jullie?

Verkocht

Rijwoning Type A #050

€ 479.000
ca. 117 m2
4 kamers
bodemwarmtepomp
ca. 43 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De rijwoningen in Tuindershof De Erven fase 2 worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. 

Downloads

Verkoopbrochure

Brochure Tuindershof Fase 2

Verkoopbrochure

Verkooptekeningen En Geveltekeningen Rijwoningen

Verkoopstuk

Situatietekening Tuindershof Fase 2

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Tuindershof De Erven Fase 2 Rijwoningen

Verkoopstuk

Keukenbrochure Tuindershof De Erven Fase 2 Rijwoningen

Verkoopstuk

Kopersinformatie Tuindershof De Erven Fase 2 Rijwoningen