Vrijstaande Villa - Bouw gestart #002

€ 1.172.715 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ruim en sfeervol wonen? Bouwnummer 2 is werkelijk een plaatje! De groene leefomgeving loopt natuurlijk over in de ruime tuin en landschappelijke architectuur van deze vrijstaande villa. Niet alleen is bouwnummer 2 een blikvanger, deze woning is ook nog eens toekomstbestendig. Bouwnummer 2 is namelijk energiezuinig en, voor op de warmere dagen, beschikt zij over een warmtepomp die ook kan koelen. Met maar liefst 210m2 aan leefruimte ben je van alle gemakken voorzien. Daarnaast vind je buitenshuis een losstaande, houten berging en 2 parkeerplaatsen. Hier wil je voor altijd blijven wonen! 

Verkocht

Vrijstaande Villa - Bouw gestart #002

€ 1.172.715
ca. 210 m2
6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 110 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Voordelen duurzame woning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Meer info

image alt

De bouw van Tuindershof fase 1b - De Erven gaat definitief van start!

De aannemer start naar verwachting begin oktober 2023 met de (bouw) werkzaamheden. Supertrots zijn we dat - met dit groen licht - de bouw van Tuindershof fase 1b - De Erven kan starten. We kijken uit naar het mooie resultaat!

Downloads

Verkoopstuk

Keuzelijst Bouwkundige Opties Tuindershof Fase 1B

Verkoopstuk

Situatietekening Tuindershof 1B

Verkoopstuk

Technische Omschrijving De Erven Fase 1B

Verkoopstuk

Flyer Tegelidee Vanmunster Tuindershof 1B

Verkoopstuk

Verkooptekeningen Doorsnedes En Geveltekeningen Tuindershof Fase 1B

Verkoopstuk

Kopersinformatie Tuindershof 1B

Alternatief aanbod